top of page

"

Kijk naar het project van een klant alsof het jouw eigen project is, zodat je zeker bent dat je 100% geeft

TOT UW DIENST

OPENING

Maakt u zich klaar voor de opening van een vestiging? Ik sta aan uw zijde voor alles met betrekking tot de bediening in het restaurant: coaching en welzijn van de teams, keuze van apparatuur, uren, communicatie met de keuken, ... Samen zullen we alle benodigde aspecten bestuderen voor het leggen van een solide basis en het creëren van een service die past bij uw cliënteel en uw project.

Opening-wit.png

COACHING

Organisatie-wit.png

U bezit al een vestiging maar loopt niet alles zoals u zou willen? Wilt u een boost geven aan uw team? Geen probleem: ik analyseer uw organisatie, identificeer eventuele disfuncties en stel passende oplossingen voor. Uw wensen en behoeften staan centraal in mijn aanpak. Ik blijf dus luisteren om u effectieve coaching aan te bieden zonder afbreuk te doen aan uw project. Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen soms het verschil maken!

EVENEMENTEN

Organiseert u een openbaar of privé-evenement en zoekt u iemand om het zaalteam te leiden? Reken op mij. Ik begeleid u voorafgaand om uw project te begrijpen, eventuele opkomende moeilijkheden te identificeren en deze op tijd aan te pakken. Op de dag zelf leid ik het zaalteam en zorg ervoor dat alles volgens plan verloopt, met de nodige aanpassingen indien nodig. Samen maken we van uw evenement een buitengewone ervaring..

Evenement-blanc.png
bottom of page