top of page

BENOÎT BROCHARD
Restaurantadviseur

Laten we uw behoeften koppelen aan mijn expertise en samen onze gedeelde motivatie gebruiken als basis voor een gezonde, persoonlijke en vruchtbare samenwerking.

About

MIJN BENADERING

UITMUNTENDHEID

Excellence-blanc.png

Eerste pijler van het drieluik van waarden waarop ik mijn aanpak baseer. Wij gaan samen aan de slag zodat uw project steeds meer naar uitmuntendheid streeft. Uw klanten hebben het recht om deze uitmuntendheid te verwachten en ik zal aan uw zijde staan, zodat u deze kunt verwezenlijken.

NAUWKEURIGHEID

Onmisbaar voor het bereiken van uitmuntendheid. Nauwkeurigheid en
strengheid zijn onmisbare voorwaarden voor een kwalitatieve service. Samen zullen we zien hoe we deze kunnen toepassen op alle aspecten van uw project, zowel menselijk als materieel. Gecombineerd met voortdurende zorgzaamheid zal nauwkeurigheid uw belangrijkste troef voor succes zijn.

Rigueur-blanc.png

OVERDRAGEN

Transmissie-wit.png

Uw team is de hoeksteen van uw project. Het overbrengen van uw waarden, respectvol behandelen en zorgen voor het welzijn ervan, garandeert u hun onmisbare loyaliteit. Ik zal u de sleutels bieden om uw personeel te helpen het beste van zichzelf te geven en om de kwaliteiten van elk individu te benadrukken, met als doel gezamenlijk te streven naar uitmuntendheid.

"

We praten altijd over het luisteren naar de klanten, maar luisteren naar de medewerkers is ook erg belangrijk.

MIJN LOOPBAAN

Afgestudeerd aan de hotelschool van Namen

Drietalig Frans, Nederlands, Engels

2011

2011

2011

2011

2011

2015

2018

2020

2019

Chef de rang
Comme Chez Soi**
Brussel

Assistant Maître d'Hôtel
Pierre Gagnaire***
Parijs

F&B Manager
BonBon**
Brussel

Ambassadeur
vanuit de Vereniging

Ô Service

2013

2017

pijlen.png

Maître d'Hôtel
Nuance**
Duffel

Restaurantopenings

manager
Le Comptoir
de Pierre Gagnaire*

Sjanghai

Gouden winnaar
van de

Trophée du Maître d'Hôtel
Lyon

Speaking
bottom of page