top of page
About
MIJN BENADERING
UITMUNTENDHEID
Eerste pijler van het drieluik van waarden waarop ik mijn aanpak baseer. Wij gaan samen aan de slag zodat uw project steeds meer naar uitmuntendheid streeft. Uw klanten hebben het recht om deze uitmuntendheid te verwachten en ik zal aan uw zijde staan, zodat u deze kunt verwezenlijken.
NAUWKEURIGHEID
Onmisbaar voor het bereiken van uitmuntendheid. Nauwkeurigheid en
strengheid zijn onmisbare voorwaarden voor een kwalitatieve service. Samen zullen we zien hoe we deze kunnen toepassen op alle aspecten van uw project, zowel menselijk als materieel. Gecombineerd met voortdurende zorgzaamheid zal nauwkeurigheid uw belangrijkste troef voor succes zijn.
OVERDRAGEN
Uw team is de hoeksteen van uw project. Het overbrengen van uw waarden, respectvol behandelen en zorgen voor het welzijn ervan, garandeert u hun onmisbare loyaliteit. Ik zal u de sleutels bieden om uw personeel te helpen het beste van zichzelf te geven en om de kwaliteiten van elk individu te benadrukken, met als doel gezamenlijk te streven naar uitmuntendheid.
"
We praten altijd over het luisteren naar de klanten, maar luisteren naar de medewerkers is ook erg belangrijk.
MIJN LOOPBAAN
Afgestudeerd aan de hotelschool van Namen
Drietalig Frans, Nederlands, Engels
2011
2011
2011
2011
2011
2015
2018
2020
2019
Chef de rang
Comme Chez Soi**
Brussel
Assistant Maître d'Hôtel
Pierre Gagnaire***
Parijs
F&B Manager
BonBon**
Brussel
Ambassadeur
vanuit de Vereniging
Ô Service
2013
2017
Maître d'Hôtel
Nuance**
Duffel
Restaurantopenings
manager
Le Comptoir
de Pierre Gagnaire*
Sjanghai
Gouden winnaar
van de
Trophée du Maître d'Hôtel
Lyon
Speaking
bottom of page